HEAD Souphead LR Junior


Должина

137

Димензии 104/68/110 @ 170
Радиус

9.4 @ 127

Технологија    

Twintip construction

 

E base black

Structured surface
Lite rail

SPEED 

LEVEL 

Вез

LRX 7.5

Цена: 9.900 ден. -30% = 6.900 ден.

Souphead  наменета за најмалите скијачи со големи амбиции.