29 er

Specialized 29er презентациаја за 29 инчни тркала ... PS 29er.pdf

Резултати од UCI World Cup DH Maribor 16.05.2010... Повеќе
Specialized Body Geometry Технологија која овозможува
најоптмални перформанси на седлото, нараквиците и обувките... Повеќе
Specialized овозможи да се почувствувате како дел од тимот... Повеќе
Specialized TSI (Total Suspension Integration) Технологија... Повеќе