Промоција на HEAD

HEAD Primal Instinct

HEAD Next EDGE 75

Купи сет и доби дополнителен попуст на
HEAD Primal instinct и HEAD Next EDGE 75

HEAD Primal Instinct Цена: 18.500 ден. -30% = 12.950 ден.
HEAD Next EDGE 75 Цена: 11.100 ден. -30% = 7.770 ден.

HEAD Primal Instinct
20% rocker 80% camber комбинација за скијачи
од сите нивоа со голема флексибилност,
укрутена со Graphene,ERA 3,
Power Sidewall Jacket појачани страни за полесна контрола.

HEAD Next EDGE 75
Идеални за почетници и рекреативни скијачи.
Лесни за облакање, 4 микро подесувачки жабици ,
се обликуваат според стапалото што допринесува
за удобноста на кондурата но сепак се запазени високите перформанси.